سبد خرید (۰) کالا
جمع کل: ۰ تومان

6 اصل اساسی کاراته از نظر استاد فوناکوشی

6 اصل اساسی کاراته از نظر استاد فوناکوشی
تاریخ ارسال:۱۳۹۵/۸/۲۵ بازدید کنندگان:۳۳۰۲ نویسنده:سامان موسوی

برای آنکه در کاراته پیشرفت کرده و به موفقیت برسید فقط مربوط به تمرین تکنیک ها و حرکت های آن نیست بلکه باید اندیشه پنهان در پشت هر یک از این تکنیک ها را درک کنید.


بر اساس نظر استاد فوناکوشی، 6 اصل مهم در تمرینات کاراته وجود دارند که اگر رزمی کار این اصول را در نظر گرفته و به آنها عمل کند در هنر رزمی کاراته به سرعت پیشرفت کرده و می تواند تا درجه استادی در این رشته پیش برود. در ادامه این مقاله از سایت ژیار آنلاین قصد داریم به برسی این 6 اصل اساسی بپردازیم:


اصل اول- جدی بودن در هنگام تمرین

شما باید در هنگام تمرین کردن جدی بوده و حریف تان را در ذهن خود تجسم کنید. رزمی کار چه در حالت نشسته، ایستاده و چه در حال اجرای حرکات مختلف باشد باید طوری تصور کند که حریف در مقابل او ایستاده و اینگونه تجسم کند که اگر مرتکب اشتباهی شود مسابقه را خواهد باخت. اما در صورتیکه کسی به این چیزها توجه چندانی نداشته باشد و فقط وقت خود را صرف تمرین کردن کند به طور حتم می توان گفت که آن چیزی را که جوهر وجودی کاراته است یاد نخواهد گرفت.


اصل دوم- تمرکز بر روی جسم و روح

شما باید بدون در نظر گرفتن نظریات نظریات و تئوری های متفاوت کاراته تمرکز خود را بر روی تمرین کردن با جسم و روح تان بگذارید.کسی که در زمان تمرین کردن به نظریات مختلف توجه کند نمی‌تواند در این مهارت‌ها به استادی برسد چرا که ممکن است این تصویر برایش به وجود بیاید که عملکردش خوب نبوده و یا باید شیوه‌ تمرینات خود را تغییر بدهد و این مسئله باعث به هدر رفتن زمان و انرژی زیادی خواهد شد. اما اگر رزمی کار تمرینات را با روح و جسم خود انجام بدهد و به نظریات مختلف توجه چندانی نداشته باشد آن مهارت‌ها را به خوبی تا به آخر عمر به یاد و همراه خواهد داشت.


اصل سوم- درک تکنیک های کاراته

هنرهای رزمی و بخصوص کاراته دارای تکنیک های متعددی می باشد و اگر رزمی کار این تکنیک ها را درک نکند پس از مدتی آنها را فراموش خواهد کرد. منظور از درک مهارت ها این است که آنها را از نظر ذهنی و جسمی درک کنیم. یعنی مهارت کاملا با بدن شخص هماهنگ بشود و این هماهنگی به تمرین و صرف زمان زیادی نیاز دارد.


اصل چهارم- دوری از تعصب

شما باید در کاراته از تعصب و داشتن فقط یک دید خودداری کنید. هر کسی که در کاراته تعصب داشته باشد در مکان تمرین و خارج از آن از احترام خاصی برخوردار نخواهد بود، چراکه در کاراته فروتنی از اهمیت زیادی برخوردار است و در صورتی که شخصی تعصب داشته باشد قادر نخواهد بود فروتنی را در خودش پرورش داده و در نتیجه منجر به کاهش احترام او در نزد دیگران خواهد شد. به همین دلیل باید تعصب را کنار بگذارید.


اصل پنجم- واقع بینی

واقع بینی در کاراته به معنی این است که شما توانایی هایتان را آنطور که هستند بشناسید و برای بالا بردن آنها تلاش کنید. در صورتی که تمرین شخص دیگری را مشاهده می کنید و نقاط قوتی در تمریناتش مشاهده می کنید تلاش کنید که این نقاط قوت را در تمرینات خودتان نیز اعمال کنید. در صورتی که نقاط ضعفی داشتید برای رفع آنها تلاش کنید.


اصل ششم- احترام به اصول اخلاقی

کاراته به میزان بسیار زیادی بر روی اصول اخلاقی تاکید می کند. به همین جهت هر کاراته کا باید اصول اخلاقی جامعه خود را رعایت کند. این کار باعث می شود که جلوه هنرهای رزمی و بخصوص کاراته در میان مردم بهتر و بیشتر دیده شود.

 

برچسپ ها :
کاراته
پست های مشابه
ارسال نظر
Captcha