سبد خرید (۰) کالا
جمع کل: ۰ تومان

4 تکنیک ساده برای بهبود سریع بالانس روی دست

4 تکنیک ساده برای بهبود سریع بالانس روی دست
تاریخ ارسال:۱۳۹۴/۳/۳۱ بازدید کنندگان:۷۷۰۴۵ نویسنده:قاسم نژاد

شما تاکنون تمرین بالانس روی دست کار کرده اید. شما ساعت های بی شماری را صرف تمرینات خطی، گود کردن بدن و تحرک شانه می کنید. بیشتر جلسات تمرینات شما شامل مدت زمان زیادی وارونه شدن، در حالیکه بینی به دیوار بچسبد، است.


شما شدت پوزیشن را بیشتر کنید و سپس آن را رها کنید، اما سعی کنید تا جایی که می توانید محکم انجام دهید. شما صرفا نمی توانید این تمرین (بالانس روی دست) را بیشتر از چند ثانیه انجام دهید. بنابراین شدت آن مهم تر است. شما دارای قدرت، تحرک و استحکام هستید. پس چه چیزی اشتباه است؟

 

از دیوار به یک بالانس دستی

 

تمرین بالانس با استفاده از دیوار


نگران نباشید. هیچ نگرانی در مورد تمرینات سختی که چند ماه اخیر انجام داده اید، وجود ندارد. دیوار برای بهبود قدرت، ایجاد استقامت و تقویت خط عمودی تان بسیار مفید است. اما شما وقتی که از دیوار به عنوان محافظ استفاده می کنید، در واقع روی دست هایتان نمی ایستید. درست مانند محکم گرفتن کالسکه، زمانی که بچه ایستادن را یاد می گیرد، شما نیز از دیوار برای کمک به آسان کردن ایستادن روی دست هایتان استفاده می کنید. و مانند گرفتن کالسکه برای تعادل روی پاهایش، حرکت کردن از دیوار برای تعادل روی دست هایش، انسان را به موجودی کاملا متفاوت تبدیل کرده است. انسان با این تمرین، در واقع یاد می گیرد چگونه روی دست هایش بایستد. این کار نیز تکنیک، تعادل و آگاهی بدن می خواهد که می توانید با تمرینات مکرر به دست آورید.

 


اما در اینجا چندین تمرین را به شما معرفی می کنم که برای بهبود فوری بالانس روی دست، می توانید همین حالا انجام دهید. این تمرینات را به طور مداوم و سخت کوشانه انجام دهید و در هر جلسه تمرین، برای وارونه شدن تعادلی وقتی بگذارید.

 

1. ران هایتان را به هم فشار دهید.

 

به هم فشردن ران ها


فشار ندادن پاها و ران ها با هم، یک اشتباه رایج مبتدیان است. وقتی که وارونه می شوید، تا جایی که ممکن است بدن تان را سفت و محکم بگیرید. شما می توانید با فشار دادن ران ها به هم، فشار بیشتری از طریق بالاتنه و قسمت مرکزی بدن ایجاد کنید. ترکیب این فشار با تیز کردن انگشتان پا و فشار دادن عضلات باسن، یک تن نیرو و فشار ایجاد می کند. هر چه فشار تولید شده بیشتر باشد، بالانس و تعادل تان محکم تر می شود و تلاش کمتری برای حفظ تعادل نیاز خواهید داشت.

 

2. با دست هایتان پیانو بزنید و از آنها مانند پا استفاده کنید.

 

نقاط فشار در بالانس روی دست


نه، در واقع لازم نیست به بیرون بروید و نواختن پیانو را یاد بگیرید و همچنین لازم نیست با پاهایتان نواختن پیانو را یاد بگیرید. چیزی که مد نظر ماست، فاصله ی انگشتان دست و نقاط فشاری است که باید روی دست هایتان باشد.

 

انگشتان تان باید مانند هنگامی که پیانو می نوازید، از هم باز شوند. این کار تکیه گاه وسیع تر و استحکام بیشتری ایجاد می کند. انگشتان دست خود را مانند انگشتان پا تصور کنید. پای سالم دارای انگشتانی است که از هم جدا شده اند و تعادل و حساسیت بیشتری فراهم می کنند. وقتی روی پاهایتان ایستاده اید، فشار روی انگشتان، سینه ی پا و پاشنه پخش می شود.

 

در طول یک بالانس، نقاط فشار روی دست ها شبیه به نقاط فشار پاها در حین ایستادن است. به هر حال، ما در اصل باید دست هایمان را مانند پاهایمان به کار ببریم. فشار باید روی نوک انگشتان، ابتدای پنجه ها و پاشنه ی دست (کف دست در مجاورت شست) قرار بگیرد. قسمت دوم پنجه ها را باید بالا آورد و زمین را لمس نکند. ما در این حالت تکیه گاه وسیعی با نقاط محکم تماس داریم.

 

هنگامی که وزن تان را بیش از حد به جلو متمایل کنید، احساس می کنید به پشت می افتید، و روی نوک انگشتان فشار می آورید تا وزن عقبی را به تعادل برسانید. هنگامی که وزن بدن تان به عقب منحرف شود، احساس می کنید به زمین می افتید، بنابراین برای ایجاد تعادل، به پاشنه ی دست فشار وارد می کنید. برای درک بهتر این موضوع، بیرون بروید و روی دست هایتان بایستید.

 

3. رسیدن به آسمان

 

تمرین بالانس روی دست


خط ضعیف دیگر در بالانس روی دست ممکن است شانه های سست و بدون فعالیت باشد. شل کردن شانه ها در هنگام بالانس، فشار بیشتری روی قفسه سینه می گذارد، و احتمالا کمرتان بیشتر خم می شود و باید برای نگه داشتن تعادل، تلاش بیشتری بکنید.


برای بالا بردن تعادل در این تمرین، شانه هایتان را محکم بگیرید و عضلات شان را به طور فعالانه درگیر کنید. برای رسیدن به این هدف باید تمرین "رسیدن به آسمان " را انجام دهید.

 

4. تمرکزتان را تقویت کنید.

 

انتخاب یک نقطه ی تمرکز هنگام وارونه شدن، برای کمک به حفظ تعادل تان بسیار مفید است. من پیشنهاد می کنم از بالای چشمان تان به نقطه ای بین دست ها و کمرتان نگاه کنید، اما گردن تان را دراز نکنید. هدف، خیره شدن به آن نقطه و بدون حرکت دادن چشم هایتان است.


در حالی که روی این نقطه تمرکز می کنید، ممکن است فهرستی از دیگر تکنیک ها برای بهبود بالانس به ذهن تان خطور کند.

 

  • 1. فشردن پاها به هم
  • 2. تیز کردن انگشتان
  • 3. سفت کردن و فشردن عضلات باسن
  • 4. بالا انداختن شانه ها
  • 5. پهن کردن انگشتان دست
  • 6. تنفس طبیعی

 

یک تمرین ساده برای بهبود تمرکزتان می تواند در حالت ایستاده انجام شود. یک شیئ (چیزی کوچک) در اتاق انتخاب کنید، بدون چشم برداشتن از آن یا حواس پرت شدن، تا 60 ثانیه به آن نگاه کنید. این کار به شما کمک می کند تا توانایی تان را در تمرکز بدون سختی اضافی وارونه شدن بهبود دهید.

 

خلاصه


ابتدا ممکن است به یاد آوردن چیزهای بسیار زیاد کمی دلسرد کننده به نظر بیاید، خصوصا وقتی که شما سعی دارید از افتادن خود به زمین جلوگیری کنید. نگران نباشید، این کار زمان می برد. شما به این تکنیک ها فکر نکنید، چون آنها به طور طبیعی روی می دهند. با تمرین مداوم و توجه به جزئیات کوچک، به یک نینجای بالانس تبدیل می شوید.

 

برچسپ ها :
آمادگی جسمانی تمرینات استقامتی
پست های مشابه
ارسال نظر
Captcha