یادگیری انگلیسی می تواند فرآیندی بسیار خسته کننده و طاقت فرسا باشد . بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان هنوز نمی دانند چگونه یادگیری انگلیسی را با سرعت و به طورمناسب و به دردبخور ادامه دهند, برای همین ماه ها و یا سال ها برای بهبود توانایی های خود در انگلیسی کلنجار می روند اما به نتیجه ی مطلوبی نمی رسند, بخصوص اگر برنامه ی آنها بسیار کند باشد می تواند مضر هم واقع شود .
در اینجا ما سه مرحله را بررسی می کنیم که شما با طی کردن این سه مرحله می توانید به روند کاری خود شتاب داده و نتایج بهتری از فرآیند یادگیری انگلیسی خود بگیرید .
1- ورودی ها بر خروجی ها مقدم ترند
منظور از این مرحله چیست ؟ بسیاری از مربیان یا زبان آموزان فکر می کنند که کار بر روی خروجی ها که عبارت اند از مهارت speaking و writing , مفید تر است این در حالی است که تحقیقات نشان داده به فرض مثال برای رسیدن به یک قدرت speaking عالی, باید بیشتر بر روی ورودی هایی مثل reading و listening کار کرد .
برای یادگیری سریعتر شما باید بیشتر بر روی همان فعالیت های ورودی کار کنید . تا حد توان وقت خود را با گوش دادن به مکالمه ها و سخنرانی های انگلیسی که در حد فهم شما هستند بگذرانید . با به کارگیری این روش, قدرت فهم شنیداری شما به حد بسیار خوبی رسیده و جالب تر از آن این است که توانایی گفتارتان به زبان انگلیسی بسیار بهتر از حالتی رشد می کند که شما به اجبار سعی بر صحبت کردن به انگلیسی داشته باشید .
2- یادگیری گرامر را ادامه ندهید
مطالعه ی گرامر تحلیلی به این سادگی و با زمان کمی که شما فکر می کنید نمی تواند جوابگو باشد و مهارت های زبان شما توسعه دهد . تعداد بی شماری از تحقیقات و پژوهش ها بر سر این مسئله نشان داده که مطالعه ی گرامر برای زبان آموز(نه زبان شناس) کاملا نابکارآمد و بی نتیجه بوده و تاثیری در رشد مهارت های فرد نداشته است و این در حالی است که سیستم آموزشی گرامر محور هنوز در اکثر آموزشگاهها استفاده می شود .
دانستن گرامر می تواند به طور مستقیم در افزایش درک شما در حین تمرین بر روی فعالیت های ورودی تاثیر گذاشته و وضعیت شما را بهبود بخشد اما اشتباه نکنید این نتیجه با مطالعه ی خود گرامر محقق نمی شود . شما باید با تمرکزگرفتن بر روی مکالماتی که گوش می دهید و متونی که می خوانید و تکرار و تمرین بر آن ها, خود قاعده ی ساخت کلمات و جملات دستتان بیاید و گرامر را با خلاقیت و قوای تجزیه و تحلیل خود خلق کنید . اگر تابحال به خواندن قواعد دستوری و گرامر و ساختمان جملات , عبارات و کلمات عادت داشتید فورا از این کار دست بکشید, این مطالعات برای شما که انگلیسی را به عنوان یک مهارت نگاه می کنید (نه به عنوان علم – به منظور زبان شناسی) چیزی در پی نخواهد داشت .
3- تکرار و تمرین
تنها کلید موفقیت در یادگیری سریع زبان , آرام جلو رفتن است . تعجب نکنید این جمله یک عبارت پارادوکس یا قطعه ی ادبی نیست, این عین واقعیت است . با حمله های مکرر به منابع آموزشی و تند تند گذشتن از آنها , تنها وقت خود را هدر داده و بعد از چندین سال بدین شیوه کار کردن می بینید که چیز زیادی یاد نگرفته اید . آیا باز هم فکر کنید با این سریع جلو رفتن, فرآیند اموزشی خود را سریع کرده اید ؟