سبد خرید (۰) کالا
جمع کل: ۰ تومان

چگونه در کاراته کمربند مشکی بگیریم؟

چگونه در کاراته کمربند مشکی بگیریم؟
تاریخ ارسال:۱۳۹۴/۲/۲۹ بازدید کنندگان:۴۷۳۵ نویسنده:سامان موسوی

 

اگر شما کاراته کار باشید یکی از اولین سوالاتی که در این مورد از شما می پرسند این است که آیا کمربند مشکی داری؟ کمربند سیاه یک نماد بین المللی یک رزمی کار حرفه ای می باشد که نقطه ای هیجان انگیز در سفر کاراته شما می باشد.

 

 

1- وارد یک باشگاه کاراته شوید

مطمئن شوید باشگاهی که انتخاب می کنید مربیان خوبی دارند و شما می توانید از کمک آنها نهایت استفاده را ببرید. باشگاهی که انتخاب می کنید باید زمان و روز تمرینات آن با وضعیت شما مطابقت داشته باشد.

 

 

2- اطمینان حاصل کنید که مربی شما توانایی های زیادی دارد

برای گرفتن کمربند سیاه باید آنچه مربی تان به شما یاد می دهد را بتوانید به خوبی انجام دهید. مربی شما حداقل باید یک سطح از کمربند مشکی بالاتر باشد.

 

 

3- آموزش حداقل دو بار در هفته

تقریبا غیر ممکن است که با یک بار تمرین در هفته بتوانید کمربند سیاه بگیرید. کسانی که می خواهند به کمربند مشکی دست یابند باید حداقل باید دو بار در هفته تمرین کنند. سه بار تمرین در هفته ایده آل است.

 

 

4- بیش از اندازه تمرین نکنید

سه بار تمرین در هفته ایده آل است. اگر 4 تا 7 بار در هفته به طور منظم تمرین کنید قبل از آنکه به کمربند سیاه برسید از کار خواهید افتاد. همچنین اگر شما بیش از اندازه تمرین کنید می تواند برای شما مضر باشد و زمان کافی برای ریکاوری عضلات را در اختیار آنها قرار نخواهید داد.

 

 

5- در خانه تمرین کنید

تمرین کاتا، حرکات کششی و برخی تمرینات قدرتی از جمله تمریناتی هستند که می توانید در منزل آنها را انجام دهید. همچنین در منزل می توانید بر روی تکنیک هایی که مربی تان به شما یاد داده است تمرکز کرده و آنها را تمرین کنید.

 

 

6- به حرف مربی خود گوش دهید

برخی افراد وقتی کسی حرکات آنها را اصلاح می کند ناراحت می شوند. اما به یاد داشته باشید که این کار می تواند شما را به کمربند سیاه نزدیک تر کند. به یاد داشته باشید هر بار که مربی حرکات شما را تصحیح می کند شما یک قدم به کمربند سیاه نزدیک تر می شوید.

 

 

7- گوش دهید

به تمام اصطلاحاتی که مربی تان در جلسه تمرین به شما می گوید گوش دهید. همچنین زمانی که مربی تان تکنیکی را به کس دیگری آموزش می دهد به آن دقت کنید. گوش دادن و دیدن یکی از مهمترین جنبه های یادگیری می باشد.

 

 

8- رقابت در مسابقات

شرکت درهر مسابقه شانسی برای بهبود و رشد شما در کاراته می باشد. کسانی که به رقابت تمایل دارند سریع تر پیشرفت می کنند.

 

 

9- در هر زمان یک گام بردارید

رسیدن به کمربند سیاه سال ها زمان می برد. بنابراین اگر شما فقط بر روی کمربند سیاه تمرکز کنید این زمان طولانی و خسته کننده تر خواهد شد. در هر زمان فقط  یک گام قدم بردارید، مانند درجه بعدی دیگر

 

 

10- صبور باشید

به طور متوسط 4 تا 5 سال زمان برای بدست آوردن کمربند سیاه در کاراته لازم است. البته این نیز به عوامل زیادی بستگی دارد ازجمله: سن شما، توانایی های طبیعی تان، نوع بدن، سطح هماهنگی، سطح آمادگی جسمانی، نوع ورزشی که شما قبل از آن انجام داده اید، چقدر تمرین می کنید و چقدر به مربی خود گوش می دهید.

 

 

11- حضور در سمینارها

سعی کنید تا جاییکه برایتان مقدور است در کارگاه های آموزشی، سمینارها، رویداد های خاص و یا هر چیز دیگری که در اطرافتان اتفاق می افتند شرکت کنید.

 

 

12- توجه به بدن خود

بدن تان ابزار شما در کاراته می باشد. اگر فرم خوبی داشته باشید موفق تر خواهید شد. سیگار نکشید، مواد مخدر مصرف نکنید، غذاهای سالم بخورید و زیاد آب بنوشید.

 

 

13- اگر مصدوم شدید آن را دنبال کنید

یکی از بزرگترین مشکلات این است که خیلی ها وقتی آسیب می بینند از آن دست می کشند و تا زمانی که به طور کامل بهبود نیافته اند به طرف آن برنمی گردند. این کار اشتباه است. حداقل اگر نمی توانید تمرین کنید به باشگاه بروید و تمرین دوستانتان را تماشا کنید. سعی کنید این اتفاق باعث نشود که شما از رشته خود دور شوید.

 

 

14- با هم باشگاهی هایتان دوستی قوی داشته باشید

کلید رسیدن به کمربند سیاه چسبیدن به کاراته در زمان طولانی است.  اگر رابطه خوبی بین هم باشگاهی هایتان برقرار باشد این زمان خیلی راحت تر خواهد گذشت.

 

 

15- تنوع در ورزش

اجازه ندهید کاراته تنها فعالیت شما باشد. ایده خوبی است که به ورزش های دیگر مانند شنا، فوتبال، بسکتبال، ژیمناستیک، کلاس رقص، دو و میدانی و ... مشغول باشید. ماهیچه های خود را از راههای مختلف تمرین دهید.

 

 

16- هرگز منصرف نشوید

رسیدن به کمربند سیاه سختی های زیادی دارد که باید تحمل کنید. برای اینکه خسته کننده به نظر نرسد اهداف کوتاه مدتی برای خود انتخاب کنید.

برچسپ ها :
سبک های هنر های رزمی کاراته مبارزات کیوکوشین مسابقات رزمی
پست های مشابه
ارسال نظر
Captcha