سبد خرید (۰) کالا
جمع کل: ۰ تومان

اشتباهاتی که مانع رشد شما در بدنسازی می شوند

اشتباهاتی که مانع رشد شما در بدنسازی می شوند
تاریخ ارسال:۱۳۹۴/۹/۴ بازدید کنندگان:۲۳۷۹ نویسنده:سامان موسوی

ممکن است برخی مواقع بدون هیچ بی نظمی سر تمرینات خود بروید و با میل و اشتیاق زیادی مشغول انجام دادن تمرینات خود باشید. اما پس از مدتی مشاهده می کنید که هیچ پیشرفتی در شما صورت نگرفته است. این امر باعث سست شدن و بی میلی شما از انجام دادن تمرینات می شود.

اما چه اتفاقی افتاده و چه چیزی باعث این کار شده است؟ آیا در حال از دست دادن عضله های خود می باشید؟ چه کاری را اشتباه انجام داده اید که مانع از رشد شما شده است؟ در این مقاله قصد داریم به برسی عواملی که باعث می شوند از انجام دادن تمرینات بدنسازی نتیجه معکوس بگیرید بپردازیم. با شناخت این عوامل می توانید اشکالات خود را رفع کنید تا بیشترین پیشرفت را داشته باشید.

 

نداشتن هدف

هدف شما از انجام دادن تمرینات چه چیزی است؟ انگیزه های کوتاه مدت و بلند مدت شما چه هستند؟ اگر ندانید که هدف شما از رفتن به باشگاه و تمرین کردن چه می باشد هر چقدر هم تلاش کنید پیشرفت خیلی کمی بدست خواهید آورد. یکی از سوالات اصی این است که می خواهید بدن شما پس از گذشت مدتی  از تمرینات بدنسازی چه شکلی شود؟ نداشتن هدف پیشرفت شما را کند و در اغلب موارد شما را از ادامه کار باز می دارد. وقتی که هدف نداشته باشید نمی توانید به طور دقیق بر روی برنامه تمرینی، غذایی و استراحت خود تمرکز کنید.

 

نداشتن تمرکز

در کنار هدف، یک عامل مهم دیگر تمرکز بر روی انجام دادن تمرینات می باشد. خیلی از افراد هستند بعد از کلاس های دانشگاه و بعد از اتمام کار خود با وجود اینکه بسیار خشته هستند بلافاصله به باشگاه بدنسازی می روند و مشغول انجام دادن تمرینات خود می شوند. باید بگویم این کار اشتباه است. وقتی تمرکزی بر روی نحوه انجام دادن تمرینات نداشته باشید انجام دادن آنها منفعت چندانی نسیب تان نمی کند. به علاوه خیال بافی‌ها و در فکر فرو رفتن در تمرینات نیز باعث میشوند که مدت زمان استراحت میان ‌ست‌های شما افزایش پیدا کند و از آن بدتر گپ و گفتگو‌های بی‌ پایان با دوستان خود در باشگاه نه تنها باعث اتلاف وقت شما خواهد شد بلکه نظم تمرینات شما را نیز به کل به هم میریزد.

 

ترس در تمرینات

کار با وزنه های سنگین برای رسیدن به شرایط ایده آل جسمانی کار سخت و طاقت فرسایی است. با گذر زمان ممکن است شما میل به انجام حرکات آسانتر پیدا کنید تا فشار کمتری بر روی شما وارد شود.حرکاتی نظیر اسکات، ددلیفت و بارفیکس جز این حرکات سنگین هستند.ممکن است برای برخی‌‌ها تمرین با حرکت اسکات و با وزنه‌های سنگین و با تکرار‌های ۱۰،۱۲ یا ۲۰ تکرار کمی‌ نگران کننده به نظر آید.البته گاهی نیز این امر ترسناک به نظر می‌رسد. ممکن است با خود فکر کنید که وقتی‌ دستگاه پرس پا وجود دارد یا دیگر دستگاه‌های مخصوص پا در باشگاه همگی‌ با ایمنی زیاد در اختیار ما قرار دارد دیگر چه نیازی می‌باشد که اسکات انجام دهیم؟!

 

عدم استمرار

آیا شما نیز جز افرادی هستید که هر موقع وقتشان خالی‌ میشود یاد تمرینات می‌افتند؟ آیا شما نیز جز افرادی هستید که باید تمرینات خود را صبح انجام دهند اما به دلیل تنبلی همیشه چند جلسه را در هفته از دست میدهید؟ آیا شما نیز جز آن افرادی هستید که هنگام تمرین بعدظهر خود به دلیل خستگی‌ به جای باشگاه راه خانه را در پیش می‌گیرید یا برای رسیدن به قرار با دوستتان قید باشگاه رفتن را میزنید؟ عدم ثبات و استمرار در تمرینات قاتل پیشرفت شما می‌باشد.

برچسپ ها :
استرس آمادگی جسمانی بدن سازی
پست های مشابه
ارسال نظر
Captcha