سبد خرید (۰) کالا
جمع کل: ۰ تومان

ویدیو: مزایای سلامتی یوگا برای زنان

تاریخ ارسال:۱۳۹۳/۱۱/۲ بازدید کنندگان:۶۱۷۵ نویسنده:قاسم نژاد

یوگا هزاران سال پیش به شکل درمانی کل نگر به وجود آمده است که ذهن، بدن و روح را با هم متحد می کند. یوگا باعث ایجاد تعادل، استحکام، انعطاف و همچنین تمرکز حواس می شود.


به زنان مبتلا به عارضه سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) توصیه می شود که برای کمک به تعادل هورمون ها و کنترل میزان قند و انسولین خون شان، روزانه ورزش کنند. هر کدام از تمرینات هوازی و تمرینات مقاومتی برای این افراد سودمند است. اگر چه شواهد اخیر این نظریه را به چالش می کشد و نشان می دهد که مزایای سلامتی قابل توجه یوگا در جهت بهبود اضطراب، هورمون ها، چرخه قاعدگی و عوامل متابولیک زنان مبتلا به PCOS نسبت به ورزش معمولی بسیار بیشتر است.


در ادامه سه مزیت سلامتی شگفت انگیز یوگا برای زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک ذکر شده است:

کاهش اضطراب

افرادی که به طور منظم یوگا تمرین می کنند، از مزایای آن در جهت کاهش اضطراب و استرس آگاهند. یوگا آرامش ذهن را فراهم می کند و شواهدی وجود دارد که نشان می دهد یوگا از طریق فعالیت عصب سمپاتیک، استرس و اضطراب را کاهش می دهد.

 

اضطراب پدیده ای رایج در زنان مبتلا به عارضه سندروم تخمدان پلی کیستیک می باشد و یوگا می تواند درمانی فراگیر و موثر برای این افراد فراهم کند. مطالعه منتشر شده در مجله بین المللی یوگا (International Journal Of Yoga) دریافت که 12 هفته یوگای جامع برای کاهش علائم اضطراب در دختران نوجوان مبتلا به کیست تخمدان، نسبت به ورزش فیزیکی بسیار موثرتر است.

بهبود هورمون ها

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد یوگا علاوه بر کاهش اضطراب برای زنان مبتلا به کیست تخمدان، مزایای دیگری نیز مانند بهبود هورمون های جنسی و منظم شدن چرخه قاعدگی دارد. مطالعه منتشر شده در مجله طب جایگزین و مکمل ( Journal of Alternative and Complementary Medicine) دریافت که اگر دختران دارای کیست تخمدان روزانه یک ساعت و به مدت 12 هفته یوگا کنند، بهبود قابل توجهی در هورمون آنتی مولر، هورمون تخمدان و هورمون تستوسترون آنها دیده می شود که این بهبود نسبت به نتیجه انجام ورزش فیزیکی خیلی بیشتر و قابل توجه تر است. دختری که روزانه یوگا تمرین می کند، تناوب دوره های ماهیانه اش نیز بهبود می یابد.

بهبود علایم متابولیک


به نظر می رسد یوگا بر سطح انسولین و کلسترول زنان دارای کیست تخمدان نیز تاثیر مثبت می گذارد. یوگا همچنین در تنظیم گلوکز، چربی و انسولین در دختران نوجوان مبتلا به کیست تخمدانی، به طور قابل توجهی موثر تر از ورزش های فیزیکی معمولی است.

 

یوگا برای زنان دارای کیست تخمدانی مزایای سلامتی زیادی دارد و اگر تاکنون یوگا را انجام نداد اید، حتما آن را امتحان کنید. تمرین یوگا در هر مکانی قابل انجام است و هزینه ناچیزی دارد. انواع مختلفی یوگا از آرام تا شدید وجود دارد. هاتا یوگا یا وینیاسا یوگا (Hatha or vinyasa) برای افراد مبتدی مناسب است، چون تمریناتش آرام و شامل حرکات اصلی یوگا است، در حالی که آشتانگا یوگا یا بیکرام یوگا (ashtanga or bikram) که در اتاقی گرم انجام می شود و می تواند بهترین یوگا برای یوگی های (کسی که یوگا کار می کند) سطح پیشرفته باشد.

نکات یوگا برای افراد مبتدی

  • از خوردن غذای سنگین درست قبل از کلاس یوگا خودداری کنید.
  • قبل، بعد و در طول تمرین یوگا، آب بنوشید.
  • لباس مناسب و راحت بپوشید و حصیر یوگا با خود همراه داشته باشید.
  • از اینکه به مربی بگویید شما مبتدی هستید، خجالت نکشید.
  • سر وقت به کلاس ها بروید و نکاتی را که برای تان خیلی مفید است، یادداشت برداری کنید.
  • با سرعت خود حرکات را انجام دهید.
  • از تقاضای کمک از دیگران یا مربی خود، خجالت نکشید.

 

برچسپ ها :
یوگا
پست های مشابه
ارسال نظر
Captcha