سبد خرید (۰) کالا
جمع کل: ۰ تومان

بهترین هنرهای رزمی برای استفاده در دفاع شخصی

بهترین هنرهای رزمی برای استفاده در دفاع شخصی
تاریخ ارسال:۱۳۹۴/۹/۱۸ بازدید کنندگان:۴۳۰۲ نویسنده:سامان موسوی


ورزش های رزمی جز ورزش های جذاب و تماشاگر پسند می باشند. هر کدام از این ورزش ها نقاط ضعف و قوت مختص به خود را دارند. در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین هنرهای رزمی که در دفاع شخصی می توانند به شما کمک کنند بپردازیم.

 

کیک بوکسینگ

 

کیک بوکسینگ


اولین انتخاب ما برای بهترین هنر رزمی جهت دفاع از خود کیک بوکسینگ می باشد. کیک بوکسینگ دارای چند شاخه می باشد که معروف ترین آن موی تای می باشد. ترجمه کلمه موی تای "هنر هشت اندام" می باشد. کیک بوکسینگ برای دفاع از خود بر روی مشت، زانو و لگد متمرکز شده است.  کیک بوکسینگ به رزمی کار می آموزد که چگونه قبل از آنکه مهاجم بتواند واکنشی نشان دهد بتوانید ضربات سریع و قدرتمندی به او وارد کنید. هدف از مبارزه شکستن فک، شکستن بینی یا خرد کردن دندان ها در هر موقعیتی نمی باشد بلکه هدف این است که بتوانید در مقابل مهاجم از خود دفاع کنید.
سرعت و دقت از خصوصیات برجسته این رشته رزمی می باشد. رزمی کار در کیک بوکسینک یاد میگیرد که در مقابل درد تحمل بیشتری داشته باشد و با برخورد هر ضربه ای به او سیگنال های درد به مغز ارسال نشود.

 

کاراته

 

کاراته


فضیلت های اخلاقی یک کاراته کار مهمترین خصوصیات او به شمار می رووند. اصول و قواعد اولیه کاراته به ما می گویند که رزمی کار همیشه باید از زد و خورد دوری کند. اگر در موقعیت هایی قرار گرفتید که چاره ای جز دفاع از خود نداشتید آن وقت دست به کار شوید در غیر این صورت هیچ وقت شروع کننده یک نزاع خیابانی نباشید. تفاوت های زیادی بین کسانی که می دانند چگونه ا زخود دفاع کنند و کسانی که نمی دانند وجود دارد. کسی که قابلیت دفاع از خود را داشته باشد وضعیت روحی بهتر و اعتماد به نفس بیشتری خواهد داشت.
در دفاع شخصی شما مصلحت خود را در نظر می گیرید. علت دفاع کردن، خود شما هستید که البته غریزی است و انجام دادن آن کاری بس آسان است. وقتی هنر رزمی ژاپنی را تمرین می کنید شخصی دیگر یا حریف مقابل علت دفاع می باشد. در اینجا انحراف از حمله مورد تاکید ویژه ای قرار گرفته است. مثلا اگر حریفتان با چاقو یا چیز دیگری به شما حمله می کند ابتدا باید چاقوی او را منحرف کرده و سپس به حریف خود حمله کنید. در این رشته حمله به صورت مهم است

 

آی کی دو

 

آی کی دو


یکی از نکته های جالب این رشته رزمی این است که از  نیروی حریف برای ضربه زدن به او استفاده می کند. آیا در برابر حمله او نمی توانید مقاومت کنید، از شتابش او در مقابل خودش استفاده کنید. ما باید حس پیش بینی خود را افزایش دهیم این امر تنها با تمرین و تجربه زیاد ممکن خواهد بود. اگر سرگذشت اساتید بزرگ را خوانده باشید خواهید فهمید که آنها نیز به این حس توجه زیادی کرده اند و بر اهمیت آن آگاه بودند.
بخشی از نیروی "کی" همین پیش بینی کردن حملات حریف میباشد پس این یکی از پایه های بسیار مهم آی کی دو است و اگر آی کی دو کاری این حس را در خود تقویت نکند هیچ وقت نخواهد توانست از خودش دفاع کند و حریفش را در اختیار خود قرار دهد. حریف ما احتمال دارد که از هر حالتی احتمال دارد به ما حمله کند، ممکن است یقه ی ما را بگیرد، سیلی بزند، زیر پایی بگیرد، ضربه پا یا دست بزند و یا با انواع اسلحه یا وسایلی که در اختیار دارد به ما حمله کند. اهمیت حس پیش بینی در این مواقع معلوم خواهد شد.

 

وینگ چون

 

وینگ چون


وینگ چون کونگ فو توانسته است که در سال های اخیر طرفداران زیادی را به سوی خود جلب کند، شاید بزرگ ترین دلیل آن این است که نام بروس لی را یدک می کشد. در وینگ چون تقریبا از تمام نقاط بدن استفاده می شود و سعی بر این است که ضربه از کوتاه ترین مسیر به حریف وارد شود. بیشترین ضربات در این رشته ضربات تیغه وقسمت بیرونی کف دست میباشد. سرعت زدن ضربات در وینگ چون باید به صورتی باشد که طرف مقابل را غافلگیر کند.

 

جوجیتسو

 

جوجیتسو


جوجیتسو یا جیوجوتسو یکی از هنرهای رزمی ژاپنی می باشد که به مبارزه از فاصله نزدیک با یک حریف مسلح یا غیرمسلح تاکید می کند در نتیجه روش مبارزه یک شخص بدون سلاح یا دارای سلاح کوتاه با حریف مسلح و زره‌پوش آموزش داده می‌شود.  از آنجا که حمله مستقیم به یک حریف زره‌پوش بی‌فایده می باشد،  مبارزان بایستی از روش‌هایی چون فنون گرفتنی، پرتابی و قفل مفصل برای خنثی کردن نیروی حریف استفاده کنند و این تکنیک‌ها بر مبنای استفاده از انرژی حریف علیه خودش طراحی شده‌اند. این رشته از فنون قفل کردن و فشار بر مفاصل حریف استفاده میکند و بسیار موثر و قدرتمند میباشد.این رشته شباهت هایی به رشته آیکیدو دارد و هرکدام از آنها نقاط قوت خاص خود را دارند.

 

جیت کان دو

 

جیت کان دو


این رشته رزمی توسط بروس لی کونگ فو کار چینی و هنرپیشه معروف سینما پایه گذاری شد. اکثر تکنیک های جیت کان دو بر اساس هنر رزمی وینگ چون کونگ فو بنا شده اند. فنون وینگ چون در جیت کان دو به شکلی تغییر یافته‌اند که کاربردی تر باشند و استفاده از سلاح‌های سرد نیز در آن بسیار گسترده‌تر است. بسیاری از ضربات و حرکات سایر هنرهای رزمی به‌آن افزوده شده‌اند، به طوریکه برخی جیت ‌کان‌ دو را اولین رشته و الگوی ابتدایی هنرهای رزمی ترکیبی می‌دانند. این رشته گاهی جان فان کونگ فو نیز نامیده می شود. جان فان حروف اول نام بروس لی در زبان چینی است. به همین جهت در سال ۲۰۰۴ بنیاد بروس لی نام رسمی این هنر رزمی را به جان فان جیت کان دو تغییر داد.

 

بوکس غربی

 

بوکس


یکی از رشته هایی که هم از نظر هیجان و هم از نظر دفاع عالی است بدون شک بوکس می باشد به همین دلیل جز یکی از پرطرفدارترین رشته های رزمی می باشد. در رشته بوکس فقط زدن مشت آزاد است و رزمی کار می تواند با زدن مشت به بالا تنه یا صورت حریف به او آسیب های جدی وارد کند. ضرباتی که رزمی کاران می زنند فوق العاده سنگین هستند به همین دلیل طرف مقابل به جای دفاع کردن جاخالی می دهد.
بوکسورها بهتر از هر کس دیگری در این دنیا می توانند مشت های سریع تر، سخت تر و دقیق تری بزنند.

 

برچسپ ها :
دفاع در برابر چاقو دفاع شخصی دفاع شخصی هاگانا بروس لی
پست های مشابه

نظرات کاربران

توفیق کلینی در تاریخ ۱۳۹۷/۱/۲۴ [۸:۲۸:۳۵ PM]

سلام تکواندو ،ساواته ، ووشو ، توآ ، کونگ فو شائولین ، هاپکیدو ، جودو ، چوی لی فوت چطور

ارسال نظر
Captcha